Alături de campionul Diasporei, Daniel Surducan, luptător Muay Thai!

Campionul național al Portugaliei la Kickboxing, românul ( sătmărean de origine) Daniel Surducan, luptă sâmbătă, 14 octombrie, pentru titlul de campion național al Portugaliei, la Muay Thai. Haideți să fim alături de campionul nostru, cu câteva vorbe de încurajare!

Daniel Surducan are 23 de ani, s-a născut în Sătmărel, județul Satu Mare și la 13 ani a emigrat împreună cu părinții în Portugalia. În 2014 a început activitatea sportivă de performanță și competitivă, cu antrenamente zilnice de câte 2-3 ore, după programul de lucru la firma de grădinărit la care lucrează, ajungând anul acesta campion național și regional în Portugalia, la Kickboxing.

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 14 octombrie, Daniel Surducan participă la Campionatul Național de Muay Thai, al Portugaliei, care va avea loc în pavilionul municipal Bairro do Olival de Fora, Vialonga, încercând să cucerească titlul de campion național la categoria – 81 kg.

22323124_1599316193459365_94627588_n

” Trebuie să alergăm în direcția visurilor noastre!” scrie Daniel Surducan, într-unul dintre discursurile motivaționale pe care le publică pentru suporterii săi, pe pagina sa facebook ( https://www.facebook.com/daniel.surducan1 )  unde, chiar și în cele lungi și mai grele zile de muncă și antrenament, își găsește timp să ne încurajeze să luptăm ca să ne atingem scopurile, sau să adoptăm un stil de viață sănătos.

În felul nostru, într-adevăr, emigranți ori nu, cu toții suntem niște luptători care încercăm să cucerim un loc mai bun în lume, pentru noi și pentru copiii noștri. Și cu toții avem nevoie de eroi. Dar, să nu uităm că principala slăbiciune a eroilor ( acel călcâi al lui Ahile) e că și ei au nevoie de noi.

Săptămâna aceasta, Daniel Surducan are în față multe ore de antrenament intensiv, în pregătirea  pentru campionat. Haideți să nu-l lăsăm pe acest Daniel al nostru să intre singur în arenă, ci cu forța a mii de emigranți români luptători, astfel încât, atât el, cât și toți ceilalți copii ai Diasporei, să știe că, indiferent de rezultat, vor fi mereu campionii noștri, pentru că au avut curajul să lupte!

Haide, Daniel!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s