Revoluția bunătății: o prietenie cât 1000 de fapte bune

Sunt imagini care vorbesc cât 1000 de cuvinte. Sunt prietenii din care se nasc 1000 de fapte bune. Prietenia care le leagă pe Iulia Ionela Dragu, din Bistrița și Mihaela Săliștean, din Beclean, e una dintre acestea.

Iulia este fondatoarea asociației Mereu împreună (https://www.facebook.com/NoiSchimbamDestine/ ), iar Mihaela este administratoarea grupului Facebook, Dar din dar se face rai, Beclean (https://www.facebook.com/groups/150900215286110/ ).

S-au cunoscut în urmă cu câțiva ani și de atunci prin colaborarea lor au schimbat destine. Împreună au organizat campaniile Ora de voluntariat și Îmbracă un copil de sărbătorile Pascale prin care, cu ajutorul membrilor comunității lor virtuale, au îmbrăcat 120 de copilașii din Beclean și din satele învecinate, au dăruit 160 de cadouri copiilor crescuți de măicuțele de la Mănăstirea Piatra Fântânele, alte 28 pentru copiii de la un centru pentru copii cu dizabilități din Bistrița și 500 de sarmale pentru bătrânii din satul Romuli.

Cel mai nou proiect al lor, Căsuța Mariei, a reunit zeci de voluntari care au contribuit cu bani, sau cu mână de lucru, la renovarea casei unei fetițe premiante care locuiește împreună cu mama ei, bolnavă de scolioză, în satul Corabia.

Căsuța Mariei e aproape gata. Mai are nevoie doar de un mic imbold ca să ajungă să adăpostească visurile unei copile ce a reușit să adune în jurul ei atâtea inimi, atât de mari, iar aici, pe grupul https://www.facebook.com/groups/150900215286110/ oricine poate, de asemenea, să pună o „ cărămidă” la construirea acestui vis.

Revoluția bunătății a început!

https://www.facebook.com/mihaela.salistean/videos/1215680291887795/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s