Revoluția bunătății: o poveste de iubire cât 1000 de fapte bune

Sunt imagini care vorbesc cât 1000 de cuvinte și sunt povești de iubire din care se nasc 1000 de fapte bune. Ana-Maria și Marius Ionescu s-au cunoscut în anii de facultate și sunt fondatorii grupului facebook Uniți pentru bine https://www.facebook.com/groups/605005796246056/ care reunește peste 800 de membrii.

Cu ajutorul acestora au organizat până acum acțiuni umanitare colosale cu sute de saci de alimente, jucării, medicamente, dulciuri, produse de igienă și haine pentru copii din centre de plasament, femeile străzii, bătrânii din spitale și pentru comunitățile și școlile din Lada (Teleorman), Vadu Lat (Giurgiu), Dobârlau-Vale (Covasna), Crivina (Giurgiu), Chirnogi (Călărași), Urlați (Prahova), Voluntari (Ilfov), Domnești (Vrancea). De asemenea, au strâns bani pentru o familie căreia îi arsese casa, pentru o operație pe creier a unei tinere mămici și au dotat o întreagă biblioteca într-un sat …

« Ne-am cunoscut în 2009, pe bunicul facebook-ului, adică HI5. Ne-am dat întâlnire în fața Teatrului National București și de atunci au trecut peste 8 ani. Amândoi suntem născuți în București, dar am fost crescuți pe meleaguri pitorești, eu în Vrancea, el în Teleorman. Viața la țară ne-a călit și ne-a oferit experiențe prin care am învățat să apreciem mai mult oamenii, să îi înțelegem și să ne dorim să îi ajutăm. În ambele noastre sate erau oameni săraci, care primeau ajutoare, iar noi, în copilărie, primeam lucruri de la rudele mai bogate de la oraș. Anii au trecut, amândoi ne-am reîntors la studii, în capitala și apoi ne-am angajat aici. La scurt timp după ce ne-am cunoscut, am decis împreuna că trebuie să ajutăm oamenii mai săraci ca noi.» ( Ana-Maria Ionescu)

Ultima acțiune umanitară a grupului, caravana Bucurii pentru copiii și oamenii munților, a reunit daruri și ajutoare pentru 30 de copii și 35 de bătrâni din satele vrâncene După Măgură și Poiana Stoicii.

« Copiii au primit jucării, haine, dulciuri, fructe, rechizite, produse de igiena, iar bătrânii alimente, haine, produse de igiena, produse de curățenie. Am avut doua cazuri de bătrâni, unde am dus lămpi solare, radiouri și baterii. Am avut doua laptopuri care au făcut doua fetițe fericite și un dvd player care îi va ajuta pe copiii din zonă la pregătirea serbărilor și dansurilor populare. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!» ( Ana-Maria Ionescu)

Următoarea campanie umanitară a grupului Uniți pentru bine https://www.facebook.com/groups/605005796246056/   începe în luna octombrie și este destinată unei mame din Vrancea care crește singură 10 copii.

Revoluția bunătății a început!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s